Hammarström Trading

Jämtlands län

Information

Hammarström Trading hittar ni ett Jämtlands län som inte är som andra län. I Jämtlands län hittar ni Härjedalen som är den kommunen där Hammarström Trading finns. I Härjedalen så finns det många olika Enskild firma och i Jämtlands län så finns det ännu fler Enskild firma. Hammarström Trading tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Hammarström Trading har haft sedan 1994-01-01. Hammarström Trading har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Hammarström Trading så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0680-711907.

Härjedalen arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Jämtlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Hammarström Trading har idag 531015-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Hammarström Trading

Handel med fritidsprodukter. Konsultverksamhet inom idrotts- och databranschen.

I Hammarström Trading så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hammarström, Hans Göthe som är född 1953 och har titeln Innehavare av enskild firma, .