Hagströms Eftr. Blomsterhandel o Begravningsbyrå

Jämtlands län

Information

I Härjedalen finns det ett Enskild firma som heter Hagströms Eftr. Blomsterhandel o Begravningsbyrå. Det finns flera bolag som liknar Hagströms Eftr. Blomsterhandel o Begravningsbyrå i Jämtlands län. Härjedalen är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Hagströms Eftr. Blomsterhandel o Begravningsbyrå är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Jämtlands län.

Sedan 1977-03-07 så har Hagströms Eftr. Blomsterhandel o Begravningsbyrå varit registrerat och sedan 1977-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Hagströms Eftr. Blomsterhandel o Begravningsbyrå och det finns fler bolag som är det i Härjedalen.

Vill man komma i kontakt med Hagströms Eftr. Blomsterhandel o Begravningsbyrå så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Hagströms Eftr. Blomsterhandel o Begravningsbyrå så kan ni göra det på 0680-10154.

Blomsterhandel och begravningsbyrå.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Eriksson, Kerstin Helén som är född 1953 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Hagströms Eftr. Blomsterhandel o Begravningsbyrå har 530227-XXXX som sitt organisationsnummer.