ÖSTGÅRDENS FJÄLLBY

Jämtlands län

Information

I Härjedalen finns det ett Enskild firma som heter ÖSTGÅRDENS FJÄLLBY. Det finns flera företag som liknar ÖSTGÅRDENS FJÄLLBY i Jämtlands län. Härjedalen är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

ÖSTGÅRDENS FJÄLLBY är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Jämtlands län.

Sedan 1992-09-14 så har ÖSTGÅRDENS FJÄLLBY varit registrerat och sedan 1992-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är ÖSTGÅRDENS FJÄLLBY och det finns fler företag som är det i Härjedalen.

Vill man komma i kontakt med ÖSTGÅRDENS FJÄLLBY så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med ÖSTGÅRDENS FJÄLLBY så kan ni göra det på 0684-29290.

Provisionsbaserad förmedlingsverksamhet för bostadsrätts- föreningar. Receptionstjänst. Tolktaxi. Motionsaktiviteter, styrke-träning och solarium.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Åkerström, Robert Rickard som är född 1952 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

ÖSTGÅRDENS FJÄLLBY har 520322-XXXX som sitt organisationsnummer.