PRATUM

Jämtlands län

Information

510607-XXXX är organisationsnummer för verksamheten PRATUM. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som PRATUM är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Härjedalen som är den kommunen som PRATUM finns i.

PRATUM har varit registrerat sedan 1997-12-17 och det finns flera verksamheter i Jämtlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2008-03-06 vill man istället veta hur det står till med momsen för PRATUM så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-02-24.

PRATUM är och det finns flera verksamheter i Härjedalen som också är .

Firmatecknare för PRATUM är följande:

Vill ni komma i kontakt med PRATUM så kan ni göra det på telefon genom 070-3729071 eller genom brev på följande adress:

Handel med djurvårdsprodukter, dieseltrimsats, smörjmedel för maskiner. Utveckling forskning av ekologiskt rengöringsmedel.

Det finns olika personer som har en koppling med PRATUM och det är Höglund, Karl Gunnar som är född 1951 och har titeln Innehavare av enskild firma,