Hogdals Sjukgymnastik

Jämtlands län

Information

500727-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Hogdals Sjukgymnastik. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hogdals Sjukgymnastik är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Härjedalen som är den kommunen som Hogdals Sjukgymnastik finns i.

Hogdals Sjukgymnastik har varit registrerat sedan 1989-06-26 och det finns flera verksamheter i Jämtlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1989-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Hogdals Sjukgymnastik så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Hogdals Sjukgymnastik är och det finns flera verksamheter i Härjedalen som också är .

Firmatecknare för Hogdals Sjukgymnastik är följande:

Vill ni komma i kontakt med Hogdals Sjukgymnastik så kan ni göra det på telefon genom 0680-60789 eller genom brev på följande adress:

Sjukgymnastik, fysioterapi.

Det finns olika personer som har en koppling med Hogdals Sjukgymnastik och det är Norberg, Inger Gudrun som är född 1950 och har titeln Innehavare av enskild firma,