Sonfjällsbygdens El

Jämtlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Härjedalen och Sonfjällsbygdens El är ett av dem. Jämtlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Sonfjällsbygdens El är ett av dem. Statusen för Sonfjällsbygdens El är att Bolaget är aktivt.

Sonfjällsbygdens El är ett Enskild firma och skapades 1995-02-01. Det finns flera olika bolag i Jämtlands län som är ett stort län. Härjedalen där bolaget finns i jobbar för att bolag som Sonfjällsbygdens El ska trivas.

Sonfjällsbygdens El är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Härjedalen så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Elinstallationer och elservice.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Sonfjällsbygdens El är momsregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01.

Idag är Sonfjällsbygdens El och det finns flera bolag som är det idag i Härjedalen.

Vill man komma i kontakt med Sonfjällsbygdens El så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0684-10085.

.

De som är på något sätt har med Sonfjällsbygdens El är Nilsson, Nils Ove som är född 1950 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Sonfjällsbygdens El har 500205-XXXX som sitt organisationsnummer.