Musik å Sånt i Härjedalen

Jämtlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Härjedalen och Musik å Sånt i Härjedalen är ett av dem. Jämtlands län är ett stort län där det finns många företag där och Musik å Sånt i Härjedalen är ett av dem. Statusen för Musik å Sånt i Härjedalen är att Bolaget är aktivt.

Musik å Sånt i Härjedalen är ett Enskild firma och skapades 1998-04-21. Det finns flera olika företag i Jämtlands län som är ett stort län. Härjedalen där företaget finns i jobbar för att företag som Musik å Sånt i Härjedalen ska trivas.

Musik å Sånt i Härjedalen är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-09-20. I Härjedalen så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Försäljning av musikutrustning, instrument, skivor och band samt kringutrustning för ljud och ljus.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Musik å Sånt i Härjedalen är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-10-04.

Idag är Musik å Sånt i Härjedalen och det finns flera företag som är det idag i Härjedalen.

Vill man komma i kontakt med Musik å Sånt i Härjedalen så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0684-41102.

.

De som är på något sätt har med Musik å Sånt i Härjedalen är Bergström, Per-Olov som är född 1949 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Musik å Sånt i Härjedalen har 490129-XXXX som sitt organisationsnummer.