Norra Hede Såg & Hyvleri

Jämtlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Härjedalen och Norra Hede Såg & Hyvleri är ett av dem. Jämtlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Norra Hede Såg & Hyvleri är ett av dem. Statusen för Norra Hede Såg & Hyvleri är att Bolaget är aktivt.

Norra Hede Såg & Hyvleri är ett Enskild firma och skapades 1999-05-06. Det finns flera olika bolag i Jämtlands län som är ett stort län. Härjedalen där bolaget finns i jobbar för att bolag som Norra Hede Såg & Hyvleri ska trivas.

Norra Hede Såg & Hyvleri är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01. I Härjedalen så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Sågverksrörelse.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Norra Hede Såg & Hyvleri är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Norra Hede Såg & Hyvleri och det finns flera bolag som är det idag i Härjedalen.

Vill man komma i kontakt med Norra Hede Såg & Hyvleri så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0684-10370.

.

De som är på något sätt har med Norra Hede Såg & Hyvleri är Svensson, Alf Roland som är född 1948 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Norra Hede Såg & Hyvleri har 480809-XXXX som sitt organisationsnummer.