Oskarssons Traktortjänst

Jämtlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Härjedalen och Oskarssons Traktortjänst är ett av dem. Jämtlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Oskarssons Traktortjänst är ett av dem. Statusen för Oskarssons Traktortjänst är att Bolaget är aktivt.

Oskarssons Traktortjänst är ett Enskild firma och skapades 1984-01-09. Det finns flera olika bolag i Jämtlands län som är ett stort län. Härjedalen där bolaget finns i jobbar för att bolag som Oskarssons Traktortjänst ska trivas.

Oskarssons Traktortjänst är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Härjedalen så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Entreprenadarbeten med skoptraktor, snöblad och snöslunga samt lastarbeten med skopa, planering och vägputs. Schakt och mark- planering med grävmaskin.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Oskarssons Traktortjänst är momsregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01.

Idag är Oskarssons Traktortjänst och det finns flera bolag som är det idag i Härjedalen.

Vill man komma i kontakt med Oskarssons Traktortjänst så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0684-22038.

.

De som är på något sätt har med Oskarssons Traktortjänst är Oskarsson, John Ove Gunnar som är född 1943 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Oskarssons Traktortjänst har 430123-XXXX som sitt organisationsnummer.