Furugårdens Hantverk/Peter Friedrich

Jämtlands län

Information

410620-XXXX är organisationsnummer för bolaget Furugårdens Hantverk/Peter Friedrich. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Furugårdens Hantverk/Peter Friedrich är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Härjedalen som är den kommunen som Furugårdens Hantverk/Peter Friedrich finns i.

Furugårdens Hantverk/Peter Friedrich har varit registrerat sedan 1977-05-02 och det finns flera bolag i Jämtlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Furugårdens Hantverk/Peter Friedrich så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1977-01-01.

Furugårdens Hantverk/Peter Friedrich är och det finns flera bolag i Härjedalen som också är .

Firmatecknare för Furugårdens Hantverk/Peter Friedrich är följande:

Vill ni komma i kontakt med Furugårdens Hantverk/Peter Friedrich så kan ni göra det på telefon genom 0680-22085 eller genom brev på följande adress:

Tillverkning av souvenir, present och presentreklam.

Det finns olika personer som har en koppling med Furugårdens Hantverk/Peter Friedrich och det är Friedrich, Klaus-Peter som är född 1941 och har titeln Innehavare av enskild firma,