Pinnens Fjällgård Handelsbolag

Jämtlands län

Information

Pinnens Fjällgård Handelsbolag hittar ni ett Jämtlands län som inte är som andra län. I Jämtlands län hittar ni Härjedalen som är den kommunen där Pinnens Fjällgård Handelsbolag finns. I Härjedalen så finns det många olika Handelsbolag och i Jämtlands län så finns det ännu fler Handelsbolag. Pinnens Fjällgård Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och företaget har F-skatt vilket Pinnens Fjällgård Handelsbolag har haft sedan 2005-05-19. Pinnens Fjällgård Handelsbolag har funnits sedan och 2005-06-03 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Pinnens Fjällgård Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Fjällnäs 204, 840 98, Tänndalen men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-5533223.

Härjedalen arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Jämtlands län för att locka till sig fler företag.

Pinnens Fjällgård Handelsbolag har idag 969702-3837 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -bolagsmännen är den som för stunden ansvarar för Pinnens Fjällgård Handelsbolag

Uthyrning av fastigheter, uthyrning och försäljning av sport- och friluftsartiklar samt anordnande av konferens- och sportevenemang.

I Pinnens Fjällgård Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lindström, Hans Östen som är född 1959 och har titeln Bolagsman, Wilhelmsson, Per Jonas Wilhelm som är född 1950 och har titeln Bolagsman, .