Catrins Massage & Friskvård Kommanditbolag

Jämtlands län

Information

Kommanditbolag finns det flera av i Härjedalen och Catrins Massage & Friskvård Kommanditbolag är ett av dem. Jämtlands län är ett stort län där det finns många företag där och Catrins Massage & Friskvård Kommanditbolag är ett av dem. Statusen för Catrins Massage & Friskvård Kommanditbolag är att Bolaget är inaktivt.

Catrins Massage & Friskvård Kommanditbolag är ett Kommanditbolag och skapades 2000-10-06. Det finns flera olika företag i Jämtlands län som är ett stort län. Härjedalen där företaget finns i jobbar för att företag som Catrins Massage & Friskvård Kommanditbolag ska trivas.

Catrins Massage & Friskvård Kommanditbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-10-23. I Härjedalen så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Massage, friskvårdande arbete, förebyggande kroppsvård, rehabilitering, solarium, försäljning av hälso- och friskvårdsprodukter, travsportsverksamhet och avel samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Catrins Massage & Friskvård Kommanditbolag inte är momsregistrerat.

Idag är Catrins Massage & Friskvård Kommanditbolag och det finns flera företag som är det idag i Härjedalen.

Vill man komma i kontakt med Catrins Massage & Friskvård Kommanditbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas av komplementären..

De som är på något sätt har med Catrins Massage & Friskvård Kommanditbolag är Backman, Anna Chatrin Veronica som är född 1967 och har titeln Komplementär, Axelsson, Bo Otto som är född 1971 och har titeln Kommanditdelägare, .

Catrins Massage & Friskvård Kommanditbolag har 969672-5655 som sitt organisationsnummer.