Bruksvallarnas Produkter & Aktiviteter Handelsbolag

Jämtlands län

Information

Handel med livsmedel, konferensarrangemang och servering.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Bruksvallarnas Produkter & Aktiviteter Handelsbolag vars verksamheterstyp är Handelsbolag.

I Härjedalen så är Bruksvallarnas Produkter & Aktiviteter Handelsbolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Handelsbolag och tittar vi till hela Jämtlands län så finns det ännu fler.

Härjedalen arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Härjedalen och i Jämtlands län. Redan 1998-11-03 så skapades Bruksvallarnas Produkter & Aktiviteter Handelsbolag och verksamheten är har F-skattsedel Bruksvallarnas Produkter & Aktiviteter Handelsbolag har haft det sedan 1998-01-01.

Bruksvallarnas Produkter & Aktiviteter Handelsbolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1998-01-01

969654-3900 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Härjedalen.

Just nu är Bruksvallarnas Produkter & Aktiviteter Handelsbolag och det finns många verksamheter som är i Jämtlands län

Vill ni komma i kontakt med Bruksvallarnas Produkter & Aktiviteter Handelsbolag så går det att nå dem via telefon på 0684-20225 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Bruksvallarnas Produkter & Aktiviteter Handelsbolag är Näsvall, Birgitta Ulla Maria som är född 1960 och har titeln Bolagsman, Näsvall, Per-Åke som är född 1957 och har titeln Bolagsman, .