J&A Nyléns Ekonomi och Fastighetsförvaltning Handelsbolag

Jämtlands län

Information

J&A Nyléns Ekonomi och Fastighetsförvaltning Handelsbolag hittar ni ett Jämtlands län som inte är som andra län. I Jämtlands län hittar ni Härjedalen som är den kommunen där J&A Nyléns Ekonomi och Fastighetsförvaltning Handelsbolag finns. I Härjedalen så finns det många olika Handelsbolag och i Jämtlands län så finns det ännu fler Handelsbolag. J&A Nyléns Ekonomi och Fastighetsförvaltning Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och bolaget har F-skatt vilket J&A Nyléns Ekonomi och Fastighetsförvaltning Handelsbolag har haft sedan 2003-09-25. J&A Nyléns Ekonomi och Fastighetsförvaltning Handelsbolag har funnits sedan och 2003-10-02 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till J&A Nyléns Ekonomi och Fastighetsförvaltning Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Messlingen 34, 840 95, Funäsdalen men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0684-26178.

Härjedalen arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Jämtlands län för att locka till sig fler bolag.

J&A Nyléns Ekonomi och Fastighetsförvaltning Handelsbolag har idag 916638-3415 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för J&A Nyléns Ekonomi och Fastighetsförvaltning Handelsbolag

Företaget skall bedriva ekonomi, fastighetsförvaltning, skadedjurs bekämpning, trädfällning och catering. Uthyrningsverksamhet och skötsel av privata och kommersiella lokaler.

I J&A Nyléns Ekonomi och Fastighetsförvaltning Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Nylén, Anita Kristina som är född 1940 och har titeln Bolagsman, Nylén, Johan Gunnar Anders som är född 1968 och har titeln Bolagsman, Nylén, Tom Gunnar Anders som är född 1939 och har titeln Bolagsman, .