Funäsdalens Fastighet och Förvaltning Kommanditbolag

Jämtlands län

Information

Ägande och förvaltning av hyresfastigheter m m.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Funäsdalens Fastighet och Förvaltning Kommanditbolag vars bolagstyp är Kommanditbolag.

I Härjedalen så är Funäsdalens Fastighet och Förvaltning Kommanditbolag ett av många bolag vars bolagstyp är Kommanditbolag och tittar vi till hela Jämtlands län så finns det ännu fler.

Härjedalen arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Härjedalen och i Jämtlands län. Redan 1994-02-07 så skapades Funäsdalens Fastighet och Förvaltning Kommanditbolag och bolaget är har F-skattsedel Funäsdalens Fastighet och Förvaltning Kommanditbolag har haft det sedan 2002-01-28.

Funäsdalens Fastighet och Förvaltning Kommanditbolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1988-01-01

916474-7009 är organisationsnummret för bolaget som finns i Härjedalen.

Just nu är Funäsdalens Fastighet och Förvaltning Kommanditbolag och det finns många bolag som är i Jämtlands län

Vill ni komma i kontakt med Funäsdalens Fastighet och Förvaltning Kommanditbolag så går det att nå dem via telefon på 0684-21312 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

; Firman tecknas av komplementären.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Funäsdalens Fastighet och Förvaltning Kommanditbolag är Funäsdalens Energi Aktiebolag som är född och har titeln Komplementär, Pettersson, John Hilding som är född 1948 och har titeln Kommanditdelägare, .