Kjaergaard & Grinde Handelsbolag

Jämtlands län

Information

916474-5698 är organisationsnummer för bolaget Kjaergaard & Grinde Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kjaergaard & Grinde Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Härjedalen som är den kommunen som Kjaergaard & Grinde Handelsbolag finns i.

Kjaergaard & Grinde Handelsbolag har varit registrerat sedan 1988-01-11 och det finns flera bolag i Jämtlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Kjaergaard & Grinde Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

Kjaergaard & Grinde Handelsbolag är och det finns flera bolag i Härjedalen som också är .

Firmatecknare för Kjaergaard & Grinde Handelsbolag är följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Kjaergaard & Grinde Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0684-21690 eller genom brev på följande adress:
Rörosv. 18, 840 95, Funäsdalen

Caférörelse.

Det finns olika personer som har en koppling med Kjaergaard & Grinde Handelsbolag och det är Grinde, Eva Marie som är född 1961 och har titeln Bolagsman, Kjaergaard, Peter som är född 1957 och har titeln Bolagsman,