Rogers Radio & TV Handelsbolag

Jämtlands län

Information

Rogers Radio & TV Handelsbolag är en verksamhet som finns i Härjedalen. I Rogers Radio & TV Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Norring, Per Lennart Roger som är född 1950 och har titeln Bolagsman, Persson, Ulla Pia Kristina som är född 1951 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Rogers Radio & TV Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Rogers Radio & TV Handelsbolag på telefon 0680-10440.

Försäljning, service samt installation av radio, tv samt larm- produkter.

Idag är Rogers Radio & TV Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Rogers Radio & TV Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Jämtlands län och Härjedalen arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Rogers Radio & TV Handelsbolag innehar ej F-skattsedel och Rogers Radio & TV Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1985-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Rogers Radio & TV Handelsbolag så är det följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Rogers Radio & TV Handelsbolag har 916473-9329 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Jämtlands län.