Ytterhogdals Folkets Hus Byggnadsförening u.p.a.

Jämtlands län

Information

Ytterhogdals Folkets Hus Byggnadsförening u.p.a. är en verksamhet som finns i Härjedalen. I Ytterhogdals Folkets Hus Byggnadsförening u.p.a. finns det lite olika personer som är förknippade och det är Borgström, Kerstin Elisabeth som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Leif Gunnar som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordlund, Lars Ove som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, John Daniel Mathias som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Vik, Anita Birgitta som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Kerstin Anna Helena som är född 1965 och har titeln SuppleantEriksson, Kerstin Astrid som är född 1954 och har titeln Suppleant, Olsson, Siv Karin Mikaela som är född 1983 och har titeln Suppleant, .

Vill man kunna komma i kontakt med Ytterhogdals Folkets Hus Byggnadsförening u.p.a. så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Ytterhogdals Folkets Hus Byggnadsförening u.p.a. på telefon 0680-60057.

Föreningen har till ändamål att genom uppförande inom Ytterhog- dals kommun av ett Folkets Hus tillhandahålla organisationer och föreningar i orten lämpliga expeditions- och sammanträdeslokaler samt att driva därmed förenad verksamhet.

Idag är Ytterhogdals Folkets Hus Byggnadsförening u.p.a. av bolagstypen Ekonomisk förening.

Ytterhogdals Folkets Hus Byggnadsförening u.p.a. är ett av många verksamheter som finns i Jämtlands län och Härjedalen arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Ytterhogdals Folkets Hus Byggnadsförening u.p.a. innehar ej F-skattsedel och Ytterhogdals Folkets Hus Byggnadsförening u.p.a. är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-06-07.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Ytterhogdals Folkets Hus Byggnadsförening u.p.a. så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Borgström, Kerstin Elisabeth -Vik, Anita Birgitta Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Ytterhogdals Folkets Hus Byggnadsförening u.p.a. har 792600-1988 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Jämtlands län.