Sjukvårdens utveckling i Hede/Vemdalen ekonomisk förening (Fjällhälsan)

Jämtlands län

Information

769612-3582 är organisationsnummer för företaget Sjukvårdens utveckling i Hede/Vemdalen ekonomisk förening (Fjällhälsan). Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Sjukvårdens utveckling i Hede/Vemdalen ekonomisk förening (Fjällhälsan) är Ekonomisk förening. Det finns idag flera olika Ekonomisk förening i Härjedalen som är den kommunen som Sjukvårdens utveckling i Hede/Vemdalen ekonomisk förening (Fjällhälsan) finns i.

Sjukvårdens utveckling i Hede/Vemdalen ekonomisk förening (Fjällhälsan) har varit registrerat sedan 2005-04-05 och det finns flera företag i Jämtlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-04-14 vill man istället veta hur det står till med momsen för Sjukvårdens utveckling i Hede/Vemdalen ekonomisk förening (Fjällhälsan) så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Sjukvårdens utveckling i Hede/Vemdalen ekonomisk förening (Fjällhälsan) är och det finns flera bolag i Härjedalen som också är .

Firmatecknare för Sjukvårdens utveckling i Hede/Vemdalen ekonomisk förening (Fjällhälsan) är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Firman tecknas var för sig av -Cederlund, Elsa Annika -Liljemark, Bengt Göran Åke

Vill ni komma i kontakt med Sjukvårdens utveckling i Hede/Vemdalen ekonomisk förening (Fjällhälsan) så kan ni göra det på telefon genom 0684-16000 eller genom brev på följande adress:
Råndalsv. 13, 840 93, Hede

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att bedriva hälsovård vid Hede Hälsocentral. Medlemmarna skall deltaga i arbete med utveckling och ledning av föreningen genom egen arbetsinsats.

Det finns olika personer som har en koppling med Sjukvårdens utveckling i Hede/Vemdalen ekonomisk förening (Fjällhälsan) och det är Cederlund, Elsa Annika som är född 1957 och har titeln Extern firmatecknare, Bingner, Ann-Charlotte som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Kvarnström, Anna-Katarina Birgitta som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Liljemark, Bengt Göran Åke som är född 1936 och har titeln Ordinarie ledamot, Lingensjö, Per Ingemar som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Åkesson, Christina Margareta som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamotEnglund, Stig Arne Ingemar som är född 1952 och har titeln Suppleant, Nordström, Eva-Marie som är född 1968 och har titeln Suppleant, A2 Revision AB som är född och har titeln RevisorAhrås, Bengt Göran som är född 1973 och har titeln Huvudansvarigrevisor