Handelshuset i Älvros, Ekonomisk förening

Jämtlands län

Information

769603-3385 är organisationsnummer för bolaget Handelshuset i Älvros, Ekonomisk förening. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Handelshuset i Älvros, Ekonomisk förening är Ekonomisk förening. Det finns idag flera olika Ekonomisk förening i Härjedalen som är den kommunen som Handelshuset i Älvros, Ekonomisk förening finns i.

Handelshuset i Älvros, Ekonomisk förening har varit registrerat sedan 1998-09-02 och det finns flera bolag i Jämtlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Handelshuset i Älvros, Ekonomisk förening så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-07-19.

Handelshuset i Älvros, Ekonomisk förening är och det finns flera bolag i Härjedalen som också är .

Firmatecknare för Handelshuset i Älvros, Ekonomisk förening är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Jonasson, Sven Börje -Åslund, Kjell Stefan

Vill ni komma i kontakt med Handelshuset i Älvros, Ekonomisk förening så kan ni göra det på telefon genom 0680-17542 eller genom brev på följande adress:
Älvros 450, 842 92, Sveg

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att åt medlemmarna uppföra, äga och uthyra en affärsfastighet i Älvros, Härjedalens kommun.

Det finns olika personer som har en koppling med Handelshuset i Älvros, Ekonomisk förening och det är Eriksson, Kjell Åke som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonasson, Sven Börje som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Norring, Per Lennart Roger som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Bror Roland som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Åslund, Kjell Stefan som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Stig Olof som är född 1948 och har titeln SuppleantGrinde, Karl Fredrik som är född 1972 och har titeln Suppleant, Moberg, Elly Ingeborg som är född 1933 och har titeln Suppleant,