Lofsdalens turistnäring ekonomisk förening

Jämtlands län

Information

Ekonomisk förening finns det flera av i Härjedalen och Lofsdalens turistnäring ekonomisk förening är ett av dem. Jämtlands län är ett stort län där det finns många företag där och Lofsdalens turistnäring ekonomisk förening är ett av dem. Statusen för Lofsdalens turistnäring ekonomisk förening är att Bolaget är aktivt.

Lofsdalens turistnäring ekonomisk förening är ett Ekonomisk förening och skapades 1986-09-15. Det finns flera olika företag i Jämtlands län som är ett stort län. Härjedalen där företaget finns i jobbar för att företag som Lofsdalens turistnäring ekonomisk förening ska trivas.

Lofsdalens turistnäring ekonomisk förening är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Härjedalen så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att produktutveckla och marknadsföra turism i Lofsdalen, med därtill hörande verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Lofsdalens turistnäring ekonomisk förening är momsregistrerat och det har de varit sedan 1991-01-01.

Idag är Lofsdalens turistnäring ekonomisk förening och det finns flera företag som är det idag i Härjedalen.

Vill man komma i kontakt med Lofsdalens turistnäring ekonomisk förening så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-6508418.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Backman, Emil Jon-Erik -Karlsson, Johan Markus.

De som är på något sätt har med Lofsdalens turistnäring ekonomisk förening är Andersson, Jan Ola som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Backman, Emil Jon-Erik som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Johan Markus som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Landström, Kennet Ingemar som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Lidberg, Anna Katarina som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Näslund, Nils Olov Ehard som är född 1981 och har titeln Ordinarie ledamotOrsholm, Jens Olof som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Stark, Leif Robert som är född 1983 och har titeln Ordinarie ledamot, Stenberg, Carl Otto Kenneth som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamotBackman, Sven Emil som är född 1953 och har titeln SuppleantJeremar, Bengt Åke Torbjörn som är född 1963 och har titeln SuppleantJonasson, Stig Lennart som är född 1949 och har titeln SuppleantOrgla Jansson, Laila Lea som är född 1961 och har titeln Suppleant.

Lofsdalens turistnäring ekonomisk förening har 716414-8392 som sitt organisationsnummer.