Fothälsan Cathrin Grip

Jämtlands län

Information

710317-XXXX är organisationsnummer för företaget Fothälsan Cathrin Grip. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Fothälsan Cathrin Grip är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Härjedalen som är den kommunen som Fothälsan Cathrin Grip finns i.

Fothälsan Cathrin Grip har varit registrerat sedan 2007-11-13 och det finns flera företag i Jämtlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-11-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Fothälsan Cathrin Grip så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-11-01.

Fothälsan Cathrin Grip är och det finns flera bolag i Härjedalen som också är .

Firmatecknare för Fothälsan Cathrin Grip är följande:

Vill ni komma i kontakt med Fothälsan Cathrin Grip så kan ni göra det på telefon genom 070-3080024 eller genom brev på följande adress:

Medicinsk fotvård.

Det finns olika personer som har en koppling med Fothälsan Cathrin Grip och det är Grip, Eva Cathrin som är född 1971 och har titeln Innehavare av enskild firma,