Lillhärdals Industri Service

Jämtlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Härjedalen och Lillhärdals Industri Service är ett av dem. Jämtlands län är ett stort län där det finns många företag där och Lillhärdals Industri Service är ett av dem. Statusen för Lillhärdals Industri Service är att Bolaget är aktivt.

Lillhärdals Industri Service är ett Enskild firma och skapades 2004-11-09. Det finns flera olika företag i Jämtlands län som är ett stort län. Härjedalen där företaget finns i jobbar för att företag som Lillhärdals Industri Service ska trivas.

Lillhärdals Industri Service är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-12-02. I Härjedalen så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Svetsning, reparationer och underhåll av industrier.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Lillhärdals Industri Service är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-12-02.

Idag är Lillhärdals Industri Service och det finns flera företag som är det idag i Härjedalen.

Vill man komma i kontakt med Lillhärdals Industri Service så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0680-30308.

.

De som är på något sätt har med Lillhärdals Industri Service är Abrahamsson, Jack Lars Jimmy som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Lillhärdals Industri Service har 700527-XXXX som sitt organisationsnummer.