Backes Häst & Service

Jämtlands län

Information

I Härjedalen finns det ett Enskild firma som heter Backes Häst & Service. Det finns flera bolag som liknar Backes Häst & Service i Jämtlands län. Härjedalen är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Backes Häst & Service är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2001-12-31 och det finns flera bolag som är det i Jämtlands län.

Sedan 1994-05-09 så har Backes Häst & Service varit registrerat och sedan 2001-06-06 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Backes Häst & Service och det finns fler bolag som är det i Härjedalen.

Vill man komma i kontakt med Backes Häst & Service så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Backes Häst & Service så kan ni göra det på 0684-30328.

Hästgård med därtill hörande verksamhet såsom träning och tävling med hästar. Habiliterings- och handikappridning, ridlektioner samt ponnyridning samt därmed förenlig verksamhet. Konsulttjänster såsom städning, stugservice samt receptionstjänster.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Eriksson, Pia Margareta som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Backes Häst & Service har 700102-XXXX som sitt organisationsnummer.