Hantverksbua i Duvberg

Jämtlands län

Information

691231-XXXX är organisationsnummer för företaget Hantverksbua i Duvberg. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hantverksbua i Duvberg är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Härjedalen som är den kommunen som Hantverksbua i Duvberg finns i.

Hantverksbua i Duvberg har varit registrerat sedan 2007-01-15 och det finns flera företag i Jämtlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-11-09 vill man istället veta hur det står till med momsen för Hantverksbua i Duvberg så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-11-09.

Hantverksbua i Duvberg är och det finns flera bolag i Härjedalen som också är .

Firmatecknare för Hantverksbua i Duvberg är följande:

Vill ni komma i kontakt med Hantverksbua i Duvberg så kan ni göra det på telefon genom 0680-31037 eller genom brev på följande adress:

Diverse hantverk, handarbeten och trädgård samt viss tillverkning och försäljning av trädgårdssaker.

Det finns olika personer som har en koppling med Hantverksbua i Duvberg och det är Brun Skoger, Kerstin Camilla som är född 1969 och har titeln Innehavare av enskild firma,