HP Motor

Jämtlands län

Information

690323-XXXX är organisationsnummer för företaget HP Motor. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som HP Motor är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Härjedalen som är den kommunen som HP Motor finns i.

HP Motor har varit registrerat sedan 2002-05-16 och det finns flera företag i Jämtlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-05-09 vill man istället veta hur det står till med momsen för HP Motor så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-05-09.

HP Motor är och det finns flera bolag i Härjedalen som också är .

Firmatecknare för HP Motor är följande:

Vill ni komma i kontakt med HP Motor så kan ni göra det på telefon genom 070-3949076 eller genom brev på följande adress:

Serva polera laga besiktiga bilar och fordon. Chaufförsuppdrag till åkare och entreprenörer. Hyra ut och utföra transporter med bilsläpvagn och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med HP Motor och det är Persson, Hans Anders som är född 1969 och har titeln Innehavare av enskild firma,