Suddes Allservice

Jämtlands län

Information

680508-XXXX är organisationsnummer för företaget Suddes Allservice. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Suddes Allservice är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Härjedalen som är den kommunen som Suddes Allservice finns i.

Suddes Allservice har varit registrerat sedan 1996-09-05 och det finns flera företag i Jämtlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Suddes Allservice så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Suddes Allservice är och det finns flera bolag i Härjedalen som också är .

Firmatecknare för Suddes Allservice är följande:

Vill ni komma i kontakt med Suddes Allservice så kan ni göra det på telefon genom 0684-10580 eller genom brev på följande adress:

Handel med bilstereoapparater inkl. montering. polering av bilar. mindre reparationer av bilar.

Det finns olika personer som har en koppling med Suddes Allservice och det är Sundin, Kjell Roberth som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma,