Erik Krister Eriksons Åkeri

Jämtlands län

Information

650705-XXXX är organisationsnummer för företaget Erik Krister Eriksons Åkeri. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Erik Krister Eriksons Åkeri är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Härjedalen som är den kommunen som Erik Krister Eriksons Åkeri finns i.

Erik Krister Eriksons Åkeri har varit registrerat sedan 2001-08-08 och det finns flera företag i Jämtlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-11-28 vill man istället veta hur det står till med momsen för Erik Krister Eriksons Åkeri så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-11-28.

Erik Krister Eriksons Åkeri är och det finns flera bolag i Härjedalen som också är .

Firmatecknare för Erik Krister Eriksons Åkeri är följande:

Vill ni komma i kontakt med Erik Krister Eriksons Åkeri så kan ni göra det på telefon genom 0225-20613 eller genom brev på följande adress:

Transport av trailers. Samt även lös gods transport.

Det finns olika personer som har en koppling med Erik Krister Eriksons Åkeri och det är Eriksson, Erik Krister som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma,