Thaggens Måleri & Skotersafari

Jämtlands län

Information

Thaggens Måleri & Skotersafari hittar ni ett Jämtlands län som inte är som andra län. I Jämtlands län hittar ni Härjedalen som är den kommunen där Thaggens Måleri & Skotersafari finns. I Härjedalen så finns det många olika Enskild firma och i Jämtlands län så finns det ännu fler Enskild firma. Thaggens Måleri & Skotersafari tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Thaggens Måleri & Skotersafari har haft sedan 2003-01-13. Thaggens Måleri & Skotersafari har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Thaggens Måleri & Skotersafari så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0684-10279.

Härjedalen arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Jämtlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Thaggens Måleri & Skotersafari har idag 611018-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Thaggens Måleri & Skotersafari

Utföra måleritjänster, guidetjänster, uthyrning samt därmed liknande verksamheter.

I Thaggens Måleri & Skotersafari så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Tagg, Jan Ove som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma, .