Pizzeria Sevgi

Jämtlands län

Information

610312-XXXX är organisationsnummer för bolaget Pizzeria Sevgi. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Pizzeria Sevgi är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Härjedalen som är den kommunen som Pizzeria Sevgi finns i.

Pizzeria Sevgi har varit registrerat sedan 2005-09-21 och det finns flera bolag i Jämtlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-09-22 vill man istället veta hur det står till med momsen för Pizzeria Sevgi så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-09-22.

Pizzeria Sevgi är och det finns flera bolag i Härjedalen som också är .

Firmatecknare för Pizzeria Sevgi är följande:

Vill ni komma i kontakt med Pizzeria Sevgi så kan ni göra det på telefon genom 0684-10070 eller genom brev på följande adress:

Pizzeria och restaurangverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Pizzeria Sevgi och det är Celepli, Celal som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma,